...
Caroline Flisvik er Jakten-Olsens utvalgte Foto: Presse/TV2

Jakten-André valgte Caroline

Mandag kveld ble det avgjort: André Olsen fra Follebu valgte frier Caroline Flisnes.

Publisert 29.11.2010 kl 21:20 Oppdatert 29.11.2010 kl 22:23

Tips en venn på e-post:


...
FANT KJÆRLIGHETEN :Bonde André Olsen fra Follebu har gjort sitt valg. Foto: Silje Rindal

GAUSDAL: I kjent stil har en kjent kar fra Gausdal valgt seg en Caroline! Bonde André Olsen i TV2s "Jakten på kjærligheten" valgte mandag kveld frieren Caroline Flisnes (28 år).

Forrige uke fortalte Flisnes i Se&Hør at hun i likhet med Olsen har kjempet seg gjennom kreftsykdom. Les artikkelen her: Har også hatt kreft

To av Olsens fire friere trakk seg, både Lene Berger og Silja Bjørnson. Den jenta som ikke ble den utvalgte i finalen, var Anneli Waleniussen, til tross for at hun var en av favorittene hans over lang tid.

– Jeg er kjempeglad i André, men kun som venn. Og jeg tror vi hadde en forståelse av at slik kom det til å bli, sier Waleniussen til «God kveld Norge» ifølge TV2s nettsider.

– André ikke noe for meg

Der forteller hun også at hun og Olsen neppe kommer til å ringe ned hverandre nå etter at «Jakten» er over.

– Jeg har ikke noe behov for å ha konktakt umiddelbart etter dette. Men om det blir sendt ei melding eller en hyggelig telefonsamtale synes jeg det er helt greit. Jeg håper at han og Caroline får det til kjempebra, siterer TV2.

29-åringen sier at hun kun har positive ting å si om geitebonden, men mener det var noe som manglet:

- André er en kjempemann, men ikke noe for meg. Vi hadde mange flotte samtaler, men det skal være litt kribling i magen, og det fikk jeg ikke. Jeg var veldig forberedt på å måtte reise hjem. Vi hadde endt opp med å bli kompiser, ikke kjærester.

I GDs avstemming hvor folk har gjettet hvem André Olsen ville velge, trodde 29% han ville velge Anneli Waleniiussen, mens 25,8 % trodde han ville velge Caroline Flisnes. 45,2% av 1642 stemmer oppga at han ikke ville velge noen av dem.

Husker du?

Her er GDs første artikkel om Jakten-André: Bli med hjem til den nye JAKTEN-bonden

På forsiden nå


ANGREPET: 25. mars ble forsvaret utsatt for et målrettet dataangrep. Forsvarets senter for beskyttelse av kritisk informasjon (FSKI) ligger i Jørstadmoen leir.

Øker ikke beredskapen på Jørstadmoen

Forsvaret på Jørstadmoen har ikke fått inn noen melding om å øke beredskapen, men er underrettet. Alle politidistriktene har fått informasjon, men det er opp til hvert enkelt distrikt å vurdere hvordan de vil håndtere trusselen.

...

Trusler som del av aksjonsplaner

Det er normalt for et lands sikkerhetstjeneste å motta og å fange opp trusler. Det uvanlige handler om at disse tjenestene velger å gjøre opinionen delaktig i slike trusler, skriver GDs politiske redaktør, Hallvard Grotli.

...

Tålmodighet gir napp

Med mark og søkke har Steinar Åmot tålmodighet til å vente på noe stort. På Ringebufjellet ble det rekordstort.

...

Gull-bassisten Ole Morten

Ole Morten Blankenborg samlar både på førsteplassar og feler.