...
Eli Kristin Hanssveen imponerte dommerne med rap i musikkonkurransen Stjernekamp. Foto: Pressefoto Foto: Pressefoto

Operastjerne rappet seg videre

Eli Kristin Hansveen henger fortsatt med i konkurransen Stjernekamp.

Publisert 07.10.2013 kl 15:31 Oppdatert 08.10.2013 kl 07:59

Tips en venn på e-post:


REALITY-SERIER

Følger du med på reality-serier på TV?

Nei, bruker ikke tid på slikt tull!
Klart det. Får med meg alt.
Bare når det er lokale deltakere med.
Det hender, men ikke ofte.

Din stemme er registrert

Avsluttet

Antall stemmer: 1787


Operasanger Eli Kristin Hansveen fra Biri går videre i konkurransen Stjernekamp på NRK etter at hun sist lørdag fremførte sangen "Hollaback girl" av Gwen Stefani.

Se innslaget her

Seerne bestemmer

Stjernekamp-konseptet går ut på at etablerte norske musikere møttes for å konkurrere i ulike musikalske sjangre. Deltakerne ble stemt videre av publikum til den neste episode, mens den med færrest stemmer ikke fikk bli med videre. Mimmi Tamba ble stemt ut av programmet sist lørdag.

Opera neste

I neste program, som sendes lørdag 12. oktober, skal de gjenværende deltakerne konkurrere i kategorien opera. Hansveen, som har fast jobb som sopran ved Den norske opera og ballett, bør ha naturlige fortrinn når hun skal konkurrere med artistene Agnete Johnsen, Atle Pettersen, Helen Bøksle, Vidar Johnsen og Silya Nymoen.

Slik presenteres Hansveen på operanes hjemmesider. Slik presenteres Hansveen på Operaens hjemmesider.

På forsiden nå


...

På sporet av vafler ...

– Vær så god, ta plass på bukkeskinnet! I rekken av sjarmerende serveringssteder som popper opp i påskefjellet, kommer Sporet på Svinslåa i Fåvang vestfjell høyt opp!

...

59 skadd i Oppland

Første påskedag melder Røde Kors i Oppland om 59 skadde i forbindelse med påsken. Tallet for Hedmark er 33. Tallene er lavere enn tidligere påsker.

Narkotika, hærverk og promillemistanke

Promille- og narkotikamistanke, hærverk, bråk og naboklager gjorde at natt til første påskedag ble travel for politiet i Gudbrandsdal.

...

Vær forberedt på lange køer

Påsketrafikken går jevnt, men det er foreløpig ikke meldt om lange køer i GDs distrikt. Sør for Ringebu skapte en kollisjon søndag litt kø.