...
Foto: Halgrim Øistad

Når man blir 66
...og vel så det

Det er aldri for seint å kaste seg ut i dansen. Det har 1.200 seniordansere fra nordligste Finnmark til blideste Sørlandet vist i Lillehammer denne helga.

Publisert 18.06.2012 kl 00:00 Oppdatert 18.06.2012 kl 13:41

Tips en venn på e-post:


Se flere bilder fra dansehelga her!

Seniordans består av 500 lokallag over hele Norge. I helga var 1.200 av medlemmene samlet i Lillehammer.


Når jeg blir 66, da gjør jeg som jeg vil ... de kjente tonene ljomet over Stortorget da blide seniorer fylte brusteinsplassen foran det gamle Norges Bank-bygget og viste dansekunster i store sirkelformasjoner.

Da hadde de fleste av deltakerne på Landsstevnet i seniordans marsjert ned fra Håkons Hall, som var base for hele arrangementet. Regnbygene holdt seg unna såpass at samlingen i sentrum kunne avvikles helt tørrskodd.

Den gamle dansemester Ragnar Spiten kommanderte og DJ-et med et smil, slik at de mange hundre danserne gjorde det de skulle. Og arrangementsansvarlig Kjell Magne Aasen strålte som ei sol.

- Logistikk, logistikk, logistikk! Det er det som må til for at det skal fungere, sier Aasen.

Og arrangørene hadde ting under kontroll. Så var det også deres sjette landstreff på ti år. Arrangementet er så stort at deltakerovernattingene fyller hotellsengene fra Hafjell og Skei til utpå Biri.

Fra åpningsseremonien fredag ettermiddag gikk det så å si i ett med dans og underholdning. Et av høydepunktene var festmiddagen i Håkons Hall lørdag kveld med 60 pådekkede langbord.

- Det er mange som alt har meldt seg på til neste landstreff om to år, sier Aasen.

Les også:

Seniordanserne invaderer byen

Se flere bilder fra dansehelga her!

På forsiden nå


Vil lage snarveg for elva

Gausdal Lands eiendomsforvalter, Åge Melbø, har sett seg lei på at Gausa stenger for utvikling av Q-meieriet. Nå vil han like gjerne flytte elva.

...

Telesalgselskap under etterforskning

Telesalgselskapet ECG, som måtte legge ned driften i Lillehammer, er nå under etterforskning av politiet. Innsamlingskontrollen har satt flere av prosjektene den daglige lederen brukte på OBS-listen.

Flåtten tatt ut på seniorlandslaget

Torjus Flåtten (17) fra Otta debuterer på seniorlandslaget i badminton første uka i november.

Festdag for slektsforskere

Det nye tilbudet «Spør en slektsgransker» har slått an i Lillehammer. Lørdag arrangeres den årlige slektsforskerdagen.