...
Foto: Halgrim Øistad

Når man blir 66
...og vel så det

Det er aldri for seint å kaste seg ut i dansen. Det har 1.200 seniordansere fra nordligste Finnmark til blideste Sørlandet vist i Lillehammer denne helga.

Publisert 18.06.2012 kl 00:00 Oppdatert 18.06.2012 kl 13:41

Tips en venn på e-post:


Se flere bilder fra dansehelga her!

Seniordans består av 500 lokallag over hele Norge. I helga var 1.200 av medlemmene samlet i Lillehammer.


Når jeg blir 66, da gjør jeg som jeg vil ... de kjente tonene ljomet over Stortorget da blide seniorer fylte brusteinsplassen foran det gamle Norges Bank-bygget og viste dansekunster i store sirkelformasjoner.

Da hadde de fleste av deltakerne på Landsstevnet i seniordans marsjert ned fra Håkons Hall, som var base for hele arrangementet. Regnbygene holdt seg unna såpass at samlingen i sentrum kunne avvikles helt tørrskodd.

Den gamle dansemester Ragnar Spiten kommanderte og DJ-et med et smil, slik at de mange hundre danserne gjorde det de skulle. Og arrangementsansvarlig Kjell Magne Aasen strålte som ei sol.

- Logistikk, logistikk, logistikk! Det er det som må til for at det skal fungere, sier Aasen.

Og arrangørene hadde ting under kontroll. Så var det også deres sjette landstreff på ti år. Arrangementet er så stort at deltakerovernattingene fyller hotellsengene fra Hafjell og Skei til utpå Biri.

Fra åpningsseremonien fredag ettermiddag gikk det så å si i ett med dans og underholdning. Et av høydepunktene var festmiddagen i Håkons Hall lørdag kveld med 60 pådekkede langbord.

- Det er mange som alt har meldt seg på til neste landstreff om to år, sier Aasen.

Les også:

Seniordanserne invaderer byen

Se flere bilder fra dansehelga her!

På forsiden nå


...

- Problemet er å holde det mørke igjen

Mørk og mystisk - i dag tok André Villa fram sin indre spanjol.

Cowgirls og hestekarer på Stav

Unge og gamle hesteentusiaster hadde en flott dag på Tretten lørdag. Se video og bilder her!

Full fest i 30 år på Brenneriet

Mange kan prise seg lykkelig over at Simen Brudal og Pål Lunke ikke skriver bok om alt de har sett og hørt gjennom 30 år på Brenneriet.
Se historiske bilder her.

Nykommer tilbyr vegansk hamburger

Brooklyn Burger Joint i Kirkegata tilbyr burger basert på 3000 år gammel munkeoppskrift med tradisjonell koreansk topping.