KrF-byråd går av i Bergen

Sosialbyråd Lisbeth Iversen (KrF) går ut av byrådet i Bergen. Ny byråd fra partiet blir Dag Inge Ulstein

Publisert 24.05.2013 kl 11:37 Oppdatert 24.05.2013 kl 11:52

Tips en venn på e-post:Byrådsleder Monica Mæland (H) sa på en pressekonferanse fredag at Iversen går av etter eget ønske.

– Det er en beslutning jeg beklager, sa Mæland.

Nylig gikk Iversen ut og sa at romfolk skulle få dusje i badeanlegget Sentralbadet i Bergen, noe som dagen etter ble avvist av byrådsleder Monica Mæland.

Iversen begrunner selv avgangen med hensynet til sin familie og at hun har hatt en slitsom jobb. Hun sa også at den siste tidens diskusjon om romfolket og rusomsorg har vært belastende.

Den nye byråden, Dag Inge Ulstein, er 32 år gammel og arbeider som leder av samtalesenteret ved sykehuset Haraldsplass i Bergen. (©NTB)

På forsiden nå


...

Husker lite fra før han ringte vennen

Forsvarer Geir Lippestad ber politiet om å undersøke spørsmål om utilregnelighet og nødverge.

KOMMENTAR

...

Ryddetid i skolen

Tirsdag er alle elever og lærere tilbake i klasserommet. En streik er over. Streikens slutt må bli starten på tidenes ryddeaksjon, der skoleeiere, sentrale myndigheter og lærerne trekker i samme retning.

Moderert ja til Sarromaas talentsatsing

Kommunestyret i Lillehammer sa enstemmig ja til en moderert versjon av Sanna Sarromaas forslag om talentsatsing i barneskolen.

...

Kristin vant sykkel

Kristin Brandtsegg Lome (22) fra Lillehammer ble den heldige vinneren i GDs sykkelkonkurranse. Til helga kan hun hente ut en splitter ny terrengsykkel.