KrF-byråd går av i Bergen

Sosialbyråd Lisbeth Iversen (KrF) går ut av byrådet i Bergen. Ny byråd fra partiet blir Dag Inge Ulstein

Publisert 24.05.2013 kl 11:37 Oppdatert 24.05.2013 kl 11:52

Tips en venn på e-post:Byrådsleder Monica Mæland (H) sa på en pressekonferanse fredag at Iversen går av etter eget ønske.

– Det er en beslutning jeg beklager, sa Mæland.

Nylig gikk Iversen ut og sa at romfolk skulle få dusje i badeanlegget Sentralbadet i Bergen, noe som dagen etter ble avvist av byrådsleder Monica Mæland.

Iversen begrunner selv avgangen med hensynet til sin familie og at hun har hatt en slitsom jobb. Hun sa også at den siste tidens diskusjon om romfolket og rusomsorg har vært belastende.

Den nye byråden, Dag Inge Ulstein, er 32 år gammel og arbeider som leder av samtalesenteret ved sykehuset Haraldsplass i Bergen. (©NTB)

På forsiden nå


Cowgirls og hestekarer på Stav

Unge og gamle hesteentusiaster hadde en flott dag på Tretten lørdag. Se video og bilder her!

...

LFK tapte og Moelven spilte årsbeste

Lillehammer FK tapte 2–1 hjemme for Gran. Moelven måtte dermed klare seg uten hjelp i kampen mot nedrykk fra 3.-divisjon. De svarte med å levere årsbeste borte mot Grue og ga seg ikke før det sto 7–0 på resultattavla.

Full fest i 30 år på Brenneriet

Mange kan prise seg lykkelig over at Simen Brudal og Pål Lunke ikke skriver bok om alt de har sett og hørt gjennom 30 år på Brenneriet.
Se historiske bilder her.

Nykommer tilbyr vegansk hamburger

Brooklyn Burger Joint i Kirkegata tilbyr burger basert på 3000 år gammel munkeoppskrift med tradisjonell koreansk topping.