KrF-byråd går av i Bergen

Sosialbyråd Lisbeth Iversen (KrF) går ut av byrådet i Bergen. Ny byråd fra partiet blir Dag Inge Ulstein

Publisert 24.05.2013 kl 11:37 Oppdatert 24.05.2013 kl 11:52

Tips en venn på e-post:Byrådsleder Monica Mæland (H) sa på en pressekonferanse fredag at Iversen går av etter eget ønske.

– Det er en beslutning jeg beklager, sa Mæland.

Nylig gikk Iversen ut og sa at romfolk skulle få dusje i badeanlegget Sentralbadet i Bergen, noe som dagen etter ble avvist av byrådsleder Monica Mæland.

Iversen begrunner selv avgangen med hensynet til sin familie og at hun har hatt en slitsom jobb. Hun sa også at den siste tidens diskusjon om romfolket og rusomsorg har vært belastende.

Den nye byråden, Dag Inge Ulstein, er 32 år gammel og arbeider som leder av samtalesenteret ved sykehuset Haraldsplass i Bergen. (©NTB)

På forsiden nå


...

Ber KrF og Venstre stoppe utsendelse av asylbarn

Natt til 24. september ble to nigerianske barnefamilier uten forvarsel fjernet fra asylmottaket på Dovre i nattens mørke og sendt ut av landet. Nå ber støttegruppa for de to familiene Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide om hjelp.

...

– Hvis det er en grensekrenkelse, så er det alvorlig

MOELV: Tidligere forsvarssjef Harald Sunde vil ikke trekke forhastede konklusjoner, men sier at dersom det svenske forsvaret finner en russisk ubåt utenfor Stockholm, er det en alvorlig hendelse.

Vet du hvor dette er?

Svar riktig på alle ti spørsmål og send til konkurranse@gd.no. Ti Flax-lodd til vinneren.

Nå står bokstavene stille for Simon

Mange barn har synsvansker som ikke blir oppdaget. For Simen Jordhøy var utfordringen at bokstavene ikke sto stille.