Gitte og Terje Sølna er nå tilsatt som bestyrere på Leirvassbu Turisthytte, melder DNT.

Det nye bestyrerparet har solid erfaring innen reiseliv og har denne første vinteren vært tilsatt i en midlertidig kontrakt på Leirvassbu.

Ekteparet startet som nye bestyrere på Snøheim Turisthytte sommeren 2022. Siden Snøheim ikke har åpent på vinteren, var det en mulighet for dem å gå inn som midlertidig vertskap på Leirvassbu da hytta åpnet som DNT hytte den 24. mars.

Men alle bestyrerjobber i DNT blir utlyst, med en åpen søknadsprosess. Det var 16 søkere og flere gode folk i bunken, ifølge DNT.

– Gitte og Terje trives kjempegodt på Leirvassbu, noe mange gjester har merket seg denne første vinteren. De søkte på jobben - og i dag ble det klart at de to er valgt som nytt vertskap på DNTs største hytte. Denne vinteren kommer gjestetallet opp i cirka 3.500 på Leirvassbu, så de nye bestyrerne er allerede godt i gang, melder DNT mandag kveld.

– Vi er kjempeglade, ydmyke og stolte over å få denne tilliten og muligheten. Leirvassbu er en magisk plass i et fantastisk område, og vi har allerede forelsket oss i Leirvassbu. Vi gleder oss til fortsettelsen og ser fram til mange fine år i Jotunheimen. Det blir spennende å kunne være med å utvikle Leirvassbu videre som DNT hytte, og de muligheten som hytta og området byr på, sier Gitte og Terje på telefon fra Leirvassbu ifølge DNT.

– Vi gleder oss over at Gitte og Terje har takket ja til denne viktige jobben. Det blir flott å ha dem med i vår videre satsing her på denne fantastiske hytta, sier daglig leder Henning Hoff Wikborg i DNT Oslo og Omegn.