– Vi i GD gleder oss til å dele festdagen med våre abonnenter. I år tar vi dekningen ett skritt videre og sender direktevideo av 17. mai-togene her på Lillehammer, sier nyhetsredaktør Anne Marie Løkken.

– Alle som er abonnenter på GD har tilgang til alt som legges ut på nettsidene våre, også direktesendingene. Nå kan alle som ikke er i Lillehammer sentrum, få sjansen til å se togene direkte. Det blir også mulig å se togene i opptak senere på kvelden når du kommer hjem og omsider setter deg ned i sofaen, sier hun.

(Husk at det i videoavspilleren er mulig å sende bildet til TV-skjermen via apple-tv eller chromecast!)

Sendetidspunktene blir slik:

  • Fra kl 10.30 Barnetoget
  • Fra kl 14.30 Barnehagetoget
  • Fra kl 15.30 Russetoget

GD kommer selvfølgelig til å dekke 17. mai bredere enn bare direkte-TV:

Vi lager reportasjer og bildeserier fra flere steder i distriktet, alt blir å finne på GD.no i løpet av dagen. Her finner du også godbiter i form av arkivbilder fra 17. mai i gamledager.

Og – vi vil gjerne ha ditt bidrag! Send oss bilder fra din 17. mai-feiring til epost-adressen [email protected], eller tagg bildene dine #gdbilder på Instagram. (Husk at du må godkjennelse fra de som er på bildet hvis du sender det inn til publisering. Bildene kan bli brukt både på nett og papir.)

– Vi ønsker alle en fantastisk 17. mai-feiring, sier nyhetsredaktør Løkken.

Her ser du de tre direktesendingene i løpet av nasjonaldagen:

Barnetoget fra kl 10.30

Barnehagetoget fra kl 14.30

Russetoget fra kl 15.30