35 nå smittet i Sel: Slik har politikerne det

Ordfører i Sel, Eldri Siem (t.v), kommunalsjef Inga Gudrun Hyrve og virksomhetsleder Rune Grindstuen i formannskapsmøte nå - med munnbind.

Ordfører i Sel, Eldri Siem (t.v), kommunalsjef Inga Gudrun Hyrve og virksomhetsleder Rune Grindstuen i formannskapsmøte nå - med munnbind. Foto:

Formannskapet gjennomføres på telefon – i kommunehuset har de munnbind.

DEL

Korona-situasjonen krever andre løsninger. Formannskapet i Sel har aldri opplevd noe lignende tidligere. Sånn sett er bildet historisk.

Her sitter ordfører, kommunalsjef og virksomhetsleder i Sel på ordførerens kontor, med munnbind. De øvrige politikerne er med på telefon - over høyttaler.

Men møtet går ellers som normalt. Det er utsatt fra 10. mars og saklista er lang.

Korona-situasjonen i Sel er som følger akkurat nå:

– Sel kommune har nå 35 bekreftet smittet i kommunen og rundt 1.000 i karantene. Fere av dem som har vært i hjemmekarantene eller isolat har kommet ut eller skal snart ut av dette. Det kan være situasjoner der familiemedlemmer i samme husstand kan ha fått forskjellige datoer for karantenetid eller isolasjon. Dette betyr at familiemedlemmer slipper ut på ulike datoer, og vi gjør oppmerksom på at alle som har vært i isolasjon blir vurdert av lege før isolasjon kan endelig avsluttes, er siste oppdatering på korona-situasjonen.

Artikkeltags