Odin Landbakk ble utropt som vinner av Union Bluescup under Notodden Blues Festival i august 2022. Seieren betyr at Odin vil turnere som Union Bluesband i 2023. Det var en enstemmig jury som stemte frem Odin Landbakk (gitar), August Cancino (trommer) og Haakon Landbakk (bass) som vinnere.

Begrunnelsen ble lest opp høytidelig av juryformannen som hadde følgende å si om vinneren: – Alle sammen er dyktige musikere, har gode egne låter og spiller veldig bra sammen, og gir hverandre rom til det. Det er også en formidling fra hele gjengen, som nesten kommer over scenekanten. De hadde gode overganger mellom låtene, mye dynamikk i spillet, og var rett og slett spennende å høre på. Det var god kommunikasjon mellom bandet og publikum.

Gitarvirtuosen Odin Landbakk er 19 år og kommer fra Kristiansund. Han ble landskjent i 2015 etter at han gikk til topps i TV2-suksessen Norske Talenter, bare 13 år gammel. Samme år ga Odin ut sin første singel "Strengedansen", låten som han spilte i Norske Talenter. Den gikk rett inn som nr. 8 på iTunes-lista. Det har siden blitt flere TV-opptredener, blant annet på TV2 Nyhetene, NRK Dagsrevyen, hele to ganger på Senkveld, på QuizDan og God Morgen Norge. Videoene fra talentprogrammet og sosiale medier har nærmere en million streaminger i tillegg til TV-sendingene.

Høsten 2019 ga Odin ut sitt debutalbum Speilvendt (ja, han er venstrehendt), produsert av Claudia Scott. «Neste generasjons gitarhelt» brukte tre år på å skrive låter og ferdigstille debutalbumet. I 2021 ga han ut to singler og flyttet til Kristiansand der han nå studerer gitar på Universitetet i Agder.

Odin, August og Haakon er klare for å representere Norsk Bluesunion rundt om på bluesklubber og festivaler i 2023. Vi gleder oss til å høre ham spille bluesrock av høy kvalitet. Bluesnews skrev i sin omtale av Odins konsert på Veiholmen sist sommer: – Odin spilte så heftig at selv godt voksne blueskarer ble fuktige i øyekroken. Ikke gå glipp av Odin og bandet!

FORHÅNDSSALG AV BILLETTER.
VIPPS til 517347, LaagenDelta Bluesklubb
Billettpris er kr 250 (kr 200 medlem)
NB! Skriv i meldinga; Dato på konsert og ditt mobilnummer