André (47) forlater toppjobb – blir ansatt i nyopprettet stilling: – Utrolig spennende

Andrè Winje Arntzen forlater jobben som nyhetsredaktør i P4 og går over til SpareBank 1 Gudbrandsdal.

Andrè Winje Arntzen forlater jobben som nyhetsredaktør i P4 og går over til SpareBank 1 Gudbrandsdal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

 SpareBank 1 Gudbrandsdal har tilsatt André Winje Arntzen i en nyopprettet stilling som samfunnskontakt med ansvar for intern og ekstern kommunikasjon.

DEL

– Dette er en utrolig spennende utfordring, og jeg gleder meg til å ta fatt på den viktige oppgaven som samfunnskontakt og ansvarlig for kommunikasjonsarbeidet i SpareBank 1 Gudbrandsdal. Virksomheten betyr mye for mange mennesker i vårt distrikt og jeg ser fram mot å kunne bidra sammen med mange dyktige kolleger til å styrke bankens posisjon ytterligere, sier Arntzen som tiltrer 1. oktober.

Lokal forankring viktig

Arntzen sier til GD at terskelen for å forlate P4 og media har vært høy.

– Men dette har jeg lyst til å være med på. Det betyr mye at bedriften jeg nå skal arbeide for er en solid, lolkal bedrift og at jeg kommer i kontakt med et område med en lokal forankring.

– Det blir en annen måte å jobbe i forhold til media?

– Kommunikasjonsdelen i den nye jobben i SpareBank 1 innebærer å jobbe mot media. Da er det fordel å ha bransjeerfaring. For øvrig er det ikke første gang jeg skal jobbe innen bank og finans. I sin tid var jeg tilknyttet Kreditkassen et par år før jeg startet i P4 i 2001.

Arntzen har gjennom flere år vært nyhetsredaktør i P4-gruppen og en del av virksomhetens ledergruppe. Han har 25 års medieerfaring og har utdannelse innen økonomi, politikk og kommunikasjon.

André Winje Arntzen er 47 år og bosatt på Lillehammer. Han har blant annet jobbet i P4- gruppen siden 2001 som reporter, programsjef og nyhetsredaktør. Fra 2011 var han nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad, før han vendte tilbake til sin gamle jobb i P4-gruppen i 2014.

En styrke

SpareBank 1 Gudbrandsdal ønsker å bidra aktivt til utvikling av Gudbrandsdalen og Lillehammer-regionen gjennom blant annet et tydelig samfunnsansvar og målrettet kommunikasjon. For å styrke dette arbeidet er André Winje Arntzen ansatt i en nyopprettet stilling.

– Vi er glad for å få med Arntzen på laget. Hans bakgrunn og personlige egenskaper vil bidra til å styrke vårt arbeid innen samfunnskontakt og kommunikasjon. Vi har stor tro på at han vil være med å utvikle Sparebank1 Gudbrandsdal sin posisjon som lokalbank, sier Per Ivar Kleiven, administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

Artikkeltags