Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen håver inn på nytt show

Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen er to menn med lav utdanning. Men begge har førerkort klasse B. Nå kommer de til Lillehammer for å lære bort det livet har lært dem.

Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen er to menn med lav utdanning. Men begge har førerkort klasse B. Nå kommer de til Lillehammer for å lære bort det livet har lært dem. Foto:

Forestillingen som kommer til Lillehammer, Atle Antonsens hjemby, 1. februar, har blitt litt av en pengemaskin.

DEL

Showet «12 Gode råd - fra to menn med lav utdanning» vil gi et pent overskudd til de to karene.

Det er Nettavisen som kan informere om at allerede nå er en rekke av de 76 forestillingene som er satt opp på Chat Noir nær utsolgt. Duoen Antonsen og Tufte Johansen har også sett seg nødt til å sette opp flere forestillinger for å ta unna etterspørselen. Så langt har «12 Gode råd» solgt unna 35.000 billetter bare i Oslo. Hvis man legger til grunn en billettpris på 500 kroner, tilsvarer det billettinntekter på 17,5 millioner kroner.

Ifølge Nettavisen har komikerkongen Atle Antonsen fullført videregående skole, og har i tillegg truckførerbevis og kjentmannsprøve fra Lillehammer.

- Av type vind å jobbe i anbefaler jeg medvind. Vi har lagt ned veldig mye jobb for å lage et show som kan glede folk, og det er jo da deilig å se at vi har lykkes så voldsomt og at billettene blir revet vekk på Chat Noir, den legendariske og historiske hovedscenen for humorshow i Norge, sier Antonsen.

Han kommenterer billettinntektene på denne måten overfor Nettavisen:

- Når det gjelder penger og økte inntekter så er det dessverre en uheldig bieffekt av suksessen, men det er heldigvis mange utgifter og mange som skal dele, så den ekstra belastningen er vi flere om å ta på oss, avslutter han.


Artikkeltags