Koronaen satte en brutal stopper for ungdomsmusikalen «Rock of Ages» i Otta kulturhus – to ganger

Men nå prøver de på nytt med en konsertversjon, som har fått tittelen «Alt oss Rock».

– Vi har plukket flere av låtene som var med i Rock of Ages. Rettighetshaver satte en stopper for å bruke musikkarrangementene fra musikalen, men vi måtte gjerne ta originalversjonene og lage noe ut av de, så etter å ha fått tillatelse fra Tono var det bare å kjøre i gang, sier produksjonsleder for musikalen, Kristin Haave, i en egen pressemelding.

Det blir dansere, kor, solister og fullt band – og ungdommene får utfordringer i fleng, ifølge Haave – med fem øvingshelger, en oppkjøringsuke og premiere 25. mars.

Totalt blir det sju forestillinger i Otta kulturhus – og en i Maihaugsalen 3. april.

– Det blir en fest av en konsert der ungdommene skal få bryne seg på flere av de mest kjente låtene fra sent 80 tall, som Twisted Sister, Def Leppard, Guns N'Roses og Foreinger, for å nevne noen.

Sentrale i oppsetningen er: Anne Bryhn, regissør og kunstnerisk leder. Sigurd Nermoen, bandleder og instruktør. Silje Olava Bakken, koreograf og danseinstruktør. Eldri Tofte, solistinstruktør. Pål Svindland, korinstruktør. Lysdesign: Jostein Kjorstad. Lyddesign: Ulf Erlend Haave og inspisient: Live Visdal