Basseng på Brøttum – står retorikk og prestisje i veien for den gode samtalen?

Av
DEL

leserinnlegg

I Ringsakers valgkamp er debattene om basseng på Brøttum en gjenganger. Mange bastante oppfatninger om saken blir ytret.

Høyres opplevelse er at kanskje særlig Senterpartiet og Arbeiderpartiet bidrar til å flytte fokus over fra realisme til en sak som virker splittende. Hvordan skal vi da finne samlede løsninger?

Det har kommet et bra bassenganlegg i Moelv. Vil dere være fornøyd med å bruke et vesentlig mindre basseng bygd på Brøttum eller vil dere prioritere å kjøre til Moelv?

Vil en flerbrukshall på Brøttum være mer nyttig for befolkningen i nordre del av kommunen? Vil en hall dekke flere behov både helsemessig og sosialt?

Vi i Høyre tenker kanskje det. Et samlingsted som vil tilføre lokalsamfunnet større bredde og variasjon. Et hall hvor det er plass og sted for både tening, musikk og sang, og et sted for sosiale sammenkomster. En hall det er langt på vei mulig å få til med de resursers som er lovet Brøttums befolkning. Vi vet at penger til begge deler vil være vanskelig å prioritere slik den kommunale økonomiske situasjonen er.

Hva vil dere ha mest nytte av?

Høyre ønsker også å prioritere gang og sykkelsti til Tømmermyra.

Er dette gode alternativer?


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags