– Dette er to ildsjeler vi er veldig takknemlige for å ha i LKFK, forteller daglig leder Åse Marita Høitomt, som skal begynne i ny jobb over nyttår.

Tonje Storhaugen Mathisen ble hedret med «Frivillighetsprisen i LKFK 2022», mens Petter Myrvold fikk «Erik Rolstads minnepokal 2022»

Det var i lys av Frivillighetens år at frivillighetsprisen ble delt ut.

Begrunnelsen for at Storhaugen Mathisen ble tildelt prisen var:

«Den personen vi ønsker å dele ut Frivillighetsprisen til starta som spiller i klubben da hun var 9 år og spilte aktivt fram til seniorfotball. Der var hun ikke bare spiller, men også en av ressurspersonene rund laget, både på K4 og etter hvert breddelaget. Hun startet som trener for J9 i 2018, og overtok hovedansvar for dem etter hvert. Denne gjengen har hun fulgt siden da i ulike roller og gjør det fortsatt. Hun er et ja-menneske uten like og har et veldig stort hjerte for LKFK og spillerne i klubben. Ofte å se på Stampa i farta med forskjellige gjøremål. Hun har alltid ei hånd å rekke ut hvis det trengs. Hun har i løpet av de siste årene vært lagleder for senior, instruktør på allidretten og fotballskolen, tatt delansvar under Mossecup for å nevne noe. Hun er lagleder for J13 og har gjennom denne sesongen blant annet tatt ekstra ansvar for kiosken under hjemmekampene til K2. Hun legger ned en beundringsverdig innsats og er en trygghet for spillerne med sitt rolige vesen og gode støtte. Foreldre lar seg imponere av innsatsen hun legger ned, og for dem utgjør det en trygghet å vite at Tonje er rundt jentene. Det til tross for at hun selv er ung. Hun har en enorm omsorg for spillerne og de rundt seg. En fantastisk ressurs for klubben, som fortjener en ekstra oppmerksomhet»

Erik Rolstads minnepokal deles ut en gang i året til en spiller, trener, lagleder eller en annen frivillig arbeidende person som har utmerket seg med sin innsats for Lillehammer KFK. For 2022 falt valget på Petter Myrvold.

«En ildsjel som særlig har engasjert seg i sportslig utvalg og ledelse gjennom flere år, har mange år bak seg i trenertrøya og er engasjert i prosessen som pågår rundt mulig sammenslåing med LFK. Han er alltid positiv til å bidra og har gjort både små og store oppgaver rundt A-laget de siste årene. Han er også engasjert i vår gode naboklubb, LFK. Han er kunnskapsrik og engasjert, som vises i alt han gjør. Han har vært og er en viktig bidragsyter i sentrale utviklingsprosesser i klubben og har innehatt roller som strekker seg fra trener, sportslig leder og speaker for å nevne noe».