- Alle som har passert Sel kirke i bil på E6 – både nord og sørgående- natt til torsdag 19.03 i tidsrommet fra midnatt til kl. 02:30 og som har dashboard kamera med opptak, bes ta kontakt med politiet, heter det i siste pressemelding fra Innlandet politidistrikt.

Tidligere i dag kom følgende pressemelding:

– Politiet har gjort funn av brennbar veske og arbeider ut ifra teorien om at kirka ble forsøkt påtent. Politiet ønsker fortsatt tips om bevegelser denne natten i området rundt kirka eller andre opplysninger som kan bidra til å oppklare saken. Politiet ønsker tips om noen har gjort observasjoner i området i løpet av natten og ber publikum om å ta kontakt på telefon 02800. Observasjoner ønskes om både biler og personer, heter det i pressemeldingen.

Kirkegarden og kirka er fortsatt avsperret, men lensmann i Sel, Erik Trønnes sier at Kripos gjorde seg ferdig med arbeidet i torsdag kveld. Nå gjennomføres det avhør. Det er uklart når kirka åpnes igjen.

– Politiet undersøker fortsatt om det er likheter mellom brannen i Dombås kirke og skadeverket på Sel kirke, ifølge pressemeldingen.

Trønnes sier til GD at de ikke ønsker å gå ut med flere opplysninger på nåværende tidspunkt.