Gå til sidens hovedinnhold

Bussruter øker bruk av Skibladner

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Kjære Opplandstrafikk. Vi er fornøyde hytteresidenter på Nordseter. Vi har vært det de seneste 15 årene. Hytta benyttes flittig sommer som vinter. Ikke minst er vi fornøyd med å ha tre faste bussruter daglig til Lillehammer. Det gjør det mulig å benytte byen uten bil, bærekraftig! Om jeg skulle ønske meg noe mer, måtte det være en kveldsavgang fra byen ca. kl. 18.00.

Dette spesielt i høstferie, vinterferie og sommerferieukene, eller når det foregår noe spesielt i Lillehammer by. Dere kunne også markedsført busstilbudet bedre. Dere kan sikkert benytte Nordseter Vel sidene på Facebook. Nordseter har fått mange nye hytter de seneste årene.

Et annet tilbud vi er blitt glade i om sommeren, er å ta bussen fra Nordseter til Skibladnerbrygga på Gjøvik med lunsj med Skibladner tilbake til Lillehammer. Fra Nordseter kl. 10.30. Fra Lillehammer Skysstasjon kl. 11.15. Skibladner avgang Gjøvik kl. 12.40. Perfekt timing med passelig venting.

Skibladner har nordgående tur tirsdag, torsdag og lørdag. Problemet er at på lørdag er 11.15 bussavgangen fra Lillehammer flyttet til 12.15. Da rekker vi ikke Skibladner. Det er synd, da dette hadde muliggjort denne turen en lørdag utenom ferien i juni, juli eller august. Med litt markedsføring ville dette kunne blitt en suksess.

Så en honnør til bussjåfører på ruta til Gjøvik. Flere av dem har lagt inn et ekstra stopp ved Skibladnerbrygga når vi har vært flere, uten at vi har spurt. Det er service det.

Fortsatt fin «maritim» sommer i Innlandet.