– Ingen tegn til vold

Jotunheimen  20160823.
 En kvinne i 20-årene er funnet død på Bygdin Fjellhotell i Jotunheimen. Politiet etterforsker saken for å finne ut om hun er utsatt for noe kriminelt eller ikke. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Jotunheimen 20160823. En kvinne i 20-årene er funnet død på Bygdin Fjellhotell i Jotunheimen. Politiet etterforsker saken for å finne ut om hun er utsatt for noe kriminelt eller ikke. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det er ingenting som tyder på at den 22-årige svenske kvinnen som ble funnet død på Bygdin fjellhotell tirsdag, har blitt utsatt for vold, ifølge politiet.

DEL

Den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, opplyser Innlandet politidistrikt.

– Den gir ingen sikker dødsårsak, men det er ikke tegn til at avdøde har vært utsatt for vold. Ut fra de opplysninger politiet har nå, er det ingenting som tyder på at det har skjedd en straffbar handling. Det er først når den endelige obduksjonsrapporten foreligger at politiet får vite sikker dødsårsak, uttaler kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug.

Les også: Den døde kvinnen på Bygdin fjellhotell var svensk

Den unge kvinnen var ansatt ved hotellet og ble funnet innendørs av kolleger tirsdag morgen. Til tross for livreddende førstehjelp sto ikke livet til å redde.

Det var ifølge politiet omstendigheter rundt funnet som gjorde at det ble iverksatt etterforskning. Dødsfallet ble betegnet som mistenkelig – noe som er vanlig praksis når ikke dødsårsaken er klar. (©NTB)

Artikkeltags