Gå til sidens hovedinnhold

Da GD fikk stavekontroll gikk det galt flere ganger: – Det var ikke bra!

Journalistveteranene Hans Bjørner Doseth og Knut Espen Svegaarden er ukas gjester i GD-podkasten «Ett spark».

To veteraner i sportsjournalistikken besøker podkasten Ett spark. En riks- og en lokal-journalist med mange gode historier fra et langt medieliv.

Du kan høre podkasten nederst i saken eller der du hører podkast. Abonner gjerne, så får du beskjed neste gang det kommer en episode.

Knut Espen "Svea" Svegaarden fra Lillehammer har jobbet en rekke år i VG, men startet karrièren her hjemme. Hans Bjørner Doseth hadde sin siste dag i GD 30. november, etter 40 år og tre måneder.

De to besøker Reidar Kjæstad og Ole Martin Sjetne i Ett spark og mimrer tilbake til glansdagene, da Facebook og Instagram ikke fantes, da faren til Svea passet på at gutten hadde med seg matpakke på jobb, og da barten til Doseth var på sitt kraftigste.

Spesielt husker de OL på Lillehammer og den gangen mediene fikk stavekontroll. Det førte til en del uheldige seanser der navn som Eva Coperanen, Paul Anus og Knut Sonja Haraldsen plutselig kom på trykk.

Hør episoden i iTunes eller Spotify her.

Neste ukes gjest er forfatter Thor Gotaas. Han skal snakke om skiheltene fra Lillehammer og Gudbrandsdalen. Jeg tror vi kan garantere mye artig der også. Abonner, så får du den med deg først!

Les også

Hør Ett spark – GD sin sportspodkast