Damer i Blues feirer 20-års jubileum og slapp ny singel på kvinnedagen 8. mars!

Og et nytt album fra Damer i Blues ble sluppet på Notodden Blues Festival !

I 20 år har Norges fremste kvinnelige bluesmusikere Rita Engedalen og Margit Bakken hyllet noen av de sterke kvinnene i bluesens historie.

Jubileet feires og markeres med lansering av nytt album, konsert og utstillingen Kvinner i Kamp under Notodden Bluesfestival sitt 35-års jubileum i august 2023.

På deres nye album «My Precious Blues» hedrer duoen i kjent og kjær stil noen av de viktige kvinnene i musikkens historie. Plata er personlig og beskriver et møte med sterke kvinnelige musikalske inspirasjonskilder.

Det er også en stor glede at Rita Engedalen sitt nye soloalbum «Sun Will Come» ble nominert til årets Spellemannpris i klassen BLUES!

Musikerne Margit Bakken og Rita Engedalen kan i år feire 20-års samarbeid med musikalske hyllester til noen av de viktige kvinner i bluesens historie.


De kvinnelige bluespionérene må ikke glemmes - historiene og stemmene deres er for sterke til det.

Det er ingen tilfeldighet at Margit og Rita slipper sin nye singel «Let The Freedom Come» på den internasjonale kvinnedagen 8. mars i år. En ny egenskrevet låt som er en hyllest, til kvinner i bluesens historie. En åpen akustisk låt med et følelsesladet uttrykk og en suggererende rytme. Singelen er spilt inn i Juke Joint studio på Notodden sammen med gitarist Morten Omlid, som har spilt sammen med Damer i Blues i 20 år.

Gjesteartist Tina Lie
Personlig og melankolsk, fra det sarte til det rå, kan beskrive Tinas musikk. Med en sterk tilstedeværelse og evne til å trekke publikum inn i låtene, som ofte beskriver mennesket i livets mange faser. En blir preget i møte med Tinas musikk og stemme, de som har følt denne energien på kroppen kommer ofte igjen på hennes konserter.
Tina har skrevet låter i over 25 år, men først nå gir hun ut egen musikk på norsk.
Etter mange år på reise med konserter i inn og utland, gleder hun seg fremtidige konserter sammen med eminente musikere.

Billetter kr. 300,00

Forhåndsbestilling:
[email protected]
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri
Mob 95019108