Gå til sidens hovedinnhold

De skal bygge Otta skole og flerbrukshall for 179 millioner kroner

Entreprenøren Hent AS har fått jobben med å bygge Otta skole og flerbrukshall.

Sel kommune og Hent har signert gjennomføringsavtale for nye Otta skole og flerbrukshall. Avtalen er på 179 millioner kroner, og er en videreføring av en samspillskontrakt som ble inngått i desember 2020.

Oppstart på byggeplassen er i september 2021 og skolen skal stå ferdig i desember 2022, heter det i en pressemelding fra Hent og Sel kommune.

- Vi har hatt en veldig god samspillsfase, og er glade for at vi nå kan gå videre til å bygge Otta skole og flerbrukshall. Sammen med Sel kommune, dyktige underentreprenører, brukere, arkitekter og rådgivere har vi jobbet frem et godt prosjekt som vi nå ser frem til å realisere, sier prosjektler Ole Asbjørn Grannes i Hent i meldingen.

I prosjektfasen har selskapene Marstrand, Norconsult, HUS arkitekter, IN´BY, Rambøll, GK, Minel og Brekke & Strand Akustikk deltatt.

For Sel kommune har det vært viktig at det nye skoleanlegget blir et nærmiljøanlegg som også blir brukt utenfor skoletiden

Minel Gudbrandsdal, GK Rør avdeling Otta, GK inneklima og Stian Brenden Maskinservice har vært bidragsytere i samspillsfasen. Alle skal være med videre, og har inngått kontrakt med Hent om gjennomføringsfasen.

Hent har sitt hovedkontor i Trondheim, med flere avdelingskontorer i Norge i tillegg til etableringer i Sverige og Danmark. De har levert en rekke store byggeprosjekter til både offentlige og private utbyggere over hele landet.

Les også

Slik blir det nye skoleanlegget på Otta