Basseng eller flerbrukshall på Brøttum ?

Skal Brøttum få sitt svømmebasseng?

Skal Brøttum få sitt svømmebasseng? Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
På Brøttum er vi så heldige at vi har ny «gymsal» i ny skole. Vi har også eget treningssenter, men vi har ikke svømmebasseng!
De som har behov for flerbrukshall har også tilgang til det på Lillehammer. Dette er aldersgrupper som er «mobile» og som enkelt tar seg fram med bil.
Et nytt basseng på Brøttum må være for alle grupper i bygda. Det må kunne brukes av alle fra babysvømming til eldre beboere i omsorgsleiligheter, altså også omfatte grupper som ikke tar seg så lett til Lillehammer eller Moelv.
Bassenget gjøres tilgjengelig for skoleelever på dagtid og i tillegg andre grupper på kveldstid og i helger.
Tidligere var bassenget tilgjengelig for bygdas beboere på faste kvelder. Bygdas innbyggere gikk kurs for å være godkjent som badevakter. Dette ble en dugnad for å opprettholde tilbudet. Det ble innkrevd en liten sum pr person og kveld. Regner med at dette praktisk kan la seg ordne i framtida også.
La oss spare ungene for den bortkastede tida det tar å kjøre buss til Moelv. Kommunen sparer også transportutgifter, og vi belaster ikke miljøet med eksos fra unødvendig kjøring.
At prisen nå er på snart 100 millioner kroner er for meg uforståelig, men hvis det blir aktuelt, så får jeg gjerne med meg noen for å se på om det kan være noe innsparing her.
Jeg minner til slutt om at pengene som tidligere ble vedtatt brukt til basseng på Brøttum bør brukes til det de er tiltenkt.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags