Biskopen bør tenke seg om

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Lørdag 12. september hadde SIAN (stopp islamiseringen av Norge) en lovlig demonstrasjon på Hamar. Biskop Solveig Fiske, kom samtidig med en fordømmelse av SIAN for å spre hat og rasisme. Fra mange kanter, men spesielt fra "venstresiden" i norsk politikk, kommer det stadig beskyldninger om rasisme når folk flest uttrykker bekymringer for innvandringen fra muslimske kulturer fra Midtøsten og fra deler av Afrika.

Å bruke ordet "rasisme", og å kalle folk for rasister i denne sammenheng, er både feil og feigt. Det er religionen Islam som folk frykter.

Jeg regner med at Solveig Fiske har studert Koranen såpass at hun har sett en lære som er så voldelig i sine påbud og plikter for de troende muslimer at den "overgår" vårt (Bibelens) gamle Testamente med god margin.

Sist fredag, 9. september, var det 19 år siden fire amerikanske passasjerfly ble kapret av muslimske terrorister. Tre av disse flyene ble styrtet over byen New York. 2.979 sivile passasjerer og mannskap pluss flykaprerne ble drept, og med enorme materielle skader som følge av kapringen.

Biskop Solveig Fiske, som står i spissen for den norske kirke og vår kristne tro, burde tenke seg litt om før sine uttalelser. Ikke minst når det gjelder respekt for alle som har måtte "betale" med sine liv på grunn av utallige terrorhandlinger som er utført av islamister i Europa og over hele verden.

Vi i dette landet vi vil gjerne ta vare på vår norske kultur, akkurat slik som andre land vil verne om sitt. Vi skal forsvare noe som vi tar som en selvfølge, nemlig ytringsfriheten, for den er svært liten, eller ikke-eksisterende i det vi vil kalle islamske land. Og slik vil vi ikke ha det, koste hva det koste vil.

Bjørn Seielstad, sr., Gausdal

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags