Dårlig tilbud på Villa Utsikten

VILLA UTSIKTEN: Hvorfor er ikke Villa Utsikten åpen nå i sommer, spør innsenderen.

VILLA UTSIKTEN: Hvorfor er ikke Villa Utsikten åpen nå i sommer, spør innsenderen.

Av
DEL

Leserinnlegg
Det er med undring at det på sommeren, nå spesielt i år, ikke kan holdes åpent hos Villa Utsikten. Jeg tenker ikke først og fremst på meg selv, men dem som har et større behov for å ha et sted å være. Villa Utsikten skal være et tilbud som skal være åpent hele året hverdag, aller helst fra klokka 09.00, men nå er det ikke engang det.
Dette gjør at folk som sliter, og som har behov for å treffe andre, ikke kommer mer til Villa Utsikten. De finner et annet sted å gå, som for eksempel Havang.
Det er slett ikke alle som trives der, selv om det sikkert et trivelig sted med trivelige folk.

Er det for å spare penger at Villa Utsikten holder stengt eller er det andre grunner?
Det er for meg underlig også å betale for hver kaffe kopp, i stede for slik det var før at man betalte 15 kroner for hele dagen. Systemet som det nå er blitt på Villa Utsikten er ikke rett overfor brukerne og må gås tilbake til slik det var før.

Tilbudet som var på Villa Utsikten er redusert til nesten ingen ting. Lillehammer kommune skal spare penger, og da går det ut over dem som har mest behov for å ha en slikt sted. Dette må ta slutt snart, det er ikke slik det skal være. At man skal ta hensyn og holde avstand er noe alle som vet i disse dager, men man kan heller ikke stenge ned et tilbud på grunn av Korona. Andre kafeer og spise steder har åpnet. Man kan ikke i ikke stenge et tilbud for å spare penger i Lillehammer kommune. Det er dårlig økonomisk styring i Lillehammer kommune.

Vidar Arnstein Olsen, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags