En grønnere offentlig sektor

MILJØVENNLIG: AUF krever at biler som brukes av stat, fylke og kommune skal være elektriske eller ladbare hybridbiler, eller at de går på biodrivstoff.

MILJØVENNLIG: AUF krever at biler som brukes av stat, fylke og kommune skal være elektriske eller ladbare hybridbiler, eller at de går på biodrivstoff.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserinnlegg 
Overalt i offentlig sektor brukes det biler, dette gjelder særlig i kommunale og statlige etater. Vi er alle enige om at det trengs en fornying av den norske offentlige bilparken.

AUF ønsker at alle biler innenfor offentlig sektor skal gå over til miljøvennlig drivstoff. At bilene som brukes av stat, fylke og kommune skal være elektriske eller ladbare hybridbiler, eller at de går på biodrivstoff.

Vi må tilpasse oss klimaendringene, og vi må ta grep for at dagens barn skal få en best mulig fremtid. De avgjørelsene som politikerne fatter i dag er de samme avgjørelsene som skal være med å avgjøre hvordan Norge skal se ut om 50 år. Da fungerer det ikke med oljetørste partier som Fremskrittspartiet og Høyre.

Ønsker vi at problemene skal vokse, og at vi skal la dagens barn arve det som blir verdens største klimakrise, eller ønsker vi å ta grep for at det skal bli en gradvis overgang som sikrer velferd, arbeidsplasser og en god fremtid for de som er unge i dag?

Arbeiderpartiet og AUF ønsker å ta vare på Norge, å sørge for at Norge er en miljøvennlig og grønn nasjon som prioriterer grønne arbeidsplasser og en fremtid som er til fordel for alle.

Fremskrittspartiet og Høyre har som mål å pumpe opp flest mulig fat olje fra Nordsjøen på kortest mulig tid. Det er ikke politikk for fremtida.

Det er ikke bare Stortinget som avgjør utfallet av norsk klimapolitikk. I fylkesting og kommunestyrer så blir også klimaspørsmål satt på agendaen. Men viktigst er du. Din stemmeseddel avgjør hvordan norsk klimapolitikk skal utformes.

Hvilket Norge ønsker du deg?

Jeg ønsker meg et Norge hvor vi tar vare på miljøet vårt, og vår vi satser på grønne løsninger. Derfor trenger vi Arbeiderpartiet ved makten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags