Doktor Grund og svømmeanlegg på Brøttum

Gleden ved å kunne svømme godt.

Gleden ved å kunne svømme godt. Foto:

Av
DEL

Leserinnlegg
Takk til doktor Grund for flott innspill til kommunen i saken om basseng på Brøttum. Jeg tilhører dem som aldri gjorde det spesielt bra verken med ball eller ski. Når sant skal sies, hadde jeg vel ikke talent for idrettskonkuranser i det hele tatt.

I bassenget fløt jeg like bra som de andre og hadde mange gode opplevelser, ja, og et par kleine også. Jeg er trygg i vann og har stor glede av det den dag i dag.

Ringsaker Sp har hele tiden vært klar på at vi vil ha basseng på Brøttum. Av flere årsaker, å kunne svømme er en sikkerhet for enkeltmennesket, men også for samfunnet. Det er helseforbyggende og et basseng gir muligheter for de som ikke har så lett for å bevege seg på andre måter. Det trenger ikke være et stort badeland, man kan ha det utrolig mye gøy i vannet likevel.

Det er meningsløst at ungene skal bruke store deler av skoletida i buss til og fra Moelv. Det var aldri meningen at Brøttum skulle miste bassenget sitt, det er vedtatt å bygge det opp igjen, og det vil vi i Sp stå opp for.

Og det ville være meningsløst om Ulveløypa forsvinner, selv om jeg bare har gått den opp om sommeren. Jeg hadde store problemer med å komme meg ned bare siste del om vinteren. Men det var koselig i bua på - 80-tallet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags