Dominerende monsterblokker er uønsket

Når man ser hvor ødeleggende blokkene i Ersgaardsvingen er, blir jeg veldig betenkt og ikke minst urolig for hva fremtiden vil bringe av monsterblokker, skriver innsenderen

Når man ser hvor ødeleggende blokkene i Ersgaardsvingen er, blir jeg veldig betenkt og ikke minst urolig for hva fremtiden vil bringe av monsterblokker, skriver innsenderen Foto:

Av
DEL

Leserinnlegg
Eiendomsselskapet Øvre Ersgaard planlegger iflg. gd 24. juli nye boliger ovenfor de eksisterende blokkene på Ersgaard. Det fremgår blant annet at man planlegger to leilighetsbygg med inntrukket femte etasje. Hvordan dette vil te seg i virkeligheten er selvfølgelig vanskelig å se i dag, men når man ser hvor ødeleggende blokkene som er bygget i Ersgaardsvingen er, blir jeg veldig betenkt og ikke minst urolig for hva fremtiden vil bringe av monsterblokker.

For en tid tilbake mener jeg å huske varaordfører Terje Rønning utalte i GD, at godkjennelsen av de 2 blokkene i Ersgaardsvingen trolig ikke ville blitt godkjent i dag. Jeg håper derfor at varaordfører Terje Rønning ser til at han gjennom sin posisjon i Lillehammer kommune. gjør det klart for kommunens byråkrater og Øvre Ersgaard AS, at det er uønsket med denne typen av dominerende monsterblokker i Ersgaard åsen.

Haakon A Heireth Jørgensen, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags