En kan ikke vente at brumunddøler skal vite hvordan det er i Moelv

KJENT I MOELV?: En kan ikke vente at brumunddøler skal vite hvordan det er i Moelv., skriver innsenderen. Ordfører Anita Ihle Steen ønsker etablering av nye sykehjemsplasser sentralt i Moelv.

KJENT I MOELV?: En kan ikke vente at brumunddøler skal vite hvordan det er i Moelv., skriver innsenderen. Ordfører Anita Ihle Steen ønsker etablering av nye sykehjemsplasser sentralt i Moelv. Foto:

Av
DEL

Lesereinnlegg
Sykehjem i Parkveien i Moelv vil rasere et unikt område som er bra for naboene Moelv – Bo-, Folkets Hus og barnehagen pluss andre som bor i nærheten. Parkveien trenger vi som gjennomgangsvei.

De som tror at dagens sykehjemspasienter har behov for å spasere i Moelv, er optimister. Det er brukere på aldershjem og omsorgshjem som kan ha glede og behov for det. De fleste av dagens sykehjemspasienter er for dårlige til det, nå som vi har en godt utbygd hjemmesykepleietjeneste.

Dagens sykehjemspasienter trenger følge og bil hvis de har ærender i Moelv, selv om de bor nært sentrum, må en tro. På denne plassen som er satt av kan det umulig bli plass til nødvendig parkering? Skal vi måtte slåss om parkeringsplasser her også, som vi gjør når vi har ærender på sykehusene i distriktet?

Det skal være lettvint for besøkende, er det sagt. Men de fleste bor jo utenom sentrum og bruker bil. Denne plasseringen ble godkjent på et formannskapsmøte nylig, men det var jo mest av politikere som var ukjente i Moelv.

En kan ikke vente at brumunddøler skal vite hvordan det er i Moelv. En bør ikke bare se på kart når en skal bestemme plassering, synes jeg. Den ene som var kjent, protesterte jo på denne plasseringen.

Anna Kathrine Kristiansen, pensjonist, sykepleier, jordmor, Moelv

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags