Er det ikke snart på tide å legge kortene på bordet og fortelle oss om økonomien

Av
DEL

leserinnlegg
Jeg lurer snart på om hjertet tåler alle de eksraslagene som det nå har fått i forbindelse med prosessen om flytting av Granheim Lungesykehus! Igjen må vi som jobber der og vi som har vært med i arbeidsgrupper og undergrupper lese i avisen om at det skal skje forandringer! Nå denne gangen at det skal vurderes andre alternativer enn 12 etg.ved Lillehammer sykehus.

Som tidligere skrevet har vi hatt en utredning med to grupper og rapporten/ risiko og sårbarhetsanalyse er utarbeidet ut i fra at vi skulle opp i 12 etg! Nå er denne rapporten da 0 verdt hvis det ikke blir 12 etg! Tror aldri jeg har blitt tråkket på og følt meg så lite verdt, og det er jeg nok ikke alene om akkurat nå!
Og dette vitner om veldig desperate handlinger fra administrerende direktør Andersgaard sin side! Er det ikke snart på tide å legge kortene på bordet og fortelle oss om økonomien oppi dette. I bakvendt land, der går allting an! Og nå regner jeg med at vi skal sette oss til i grupper igjen da og utarbeide en ny rapport ut i fra hvor vi skal plasseres? Da, Andersgaard, blir det ikke denne høsten du får bestemt hvor vi skal være!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags