Er Ringsaker Sp imot vekst og utvikling?

Odd-Amund Lundberg

Odd-Amund Lundberg Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
Det er med stor interesse jeg leser den ene beskyldningen etter den andre fra både Ap og Høyreom at Sp i Ringsaker ikke ønsker vekst og utvikling. Alt vil stoppe opp, og det blir ingen fremdrift, ropes det ut. Nesten alt som gjøres linkes opp mot at det er viktig for at det skal bli vekst og utvikling.

Etter mange år i det private næringslivet har jeg vært med på mange forskjellige strategier som man har jobbet etter primært for å skape vekst og utvikling. Noen grep har lykkes og andre ikke, men de har hatt en ting til felles. Målet har vært å skape større spillerom økonomisk for bedriften, og det har blitt gjennomført hyppige evalueringer og justeringer underveis slik at resultatet blir som man ønsker.

Så tilbake til Ringsaker. Jeg har nå i tre politiske debatter på rad utfordret både Høyre og Ap på hvorfor spillerommet i vår kommune blir mindre og mindre, samtidig som man lovpriser alt ved vekst og utviklingsstrategien. Vi mangler 48 millioner for å få budsjettet i balanse i 2020, og differansen blir større år for år. Ingen har svart.
For Ringsaker Senterparti er det avgjørende at den strategien man jobber etter gir større økonomisk spillerom for kommunen, samtidig som den bidrar til vekst for næringslivet i hele kommunen. Det burde vel være interessant for Høyre og Ap også.
Vi vil ikke havne i en situasjon hvor det om noen år ikke noe økonomisk spillerom for de som skal sitte i kommunestyret. Jeg ser det som en selvfølge at man kontinuerlig evaluerer det man holder på med for å se hva man kan endre på for å bli bedre. Det kalles i følge Ap og Høyre å stoppe utviklingen, jeg kaller det sunn fornuft.

Odd-Amund Lundberg, ordførerkandidat Ringsaker Senterparti

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags