Er valget så vanskelig?

Ved ett bål kan du produsere tanker....

Ved ett bål kan du produsere tanker.... Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
Den sittende regjering lar Venstre sette dolken i Ryggen på Bygde-Norge! Venstre, KrF, FRP og Høyre bruker de fire kjøttetende rovdyr og ørn for å fra ta fra folk de eldste tradisjoner som beite i utmark, jakt og rekreasjon.

Nå skal setre rives og nasjonalparker utvides! De har som mål å føre naturen tilbake til en tid da 950 000 nordmenn utvandret til Amerika, da matmangel tvang folk til å søke lykken som økonomiske flyktninger, i en tid da rovdyrene tok overhånd. Les Breda Bull og boka til Astor Furseth fra Valldal på Sunnmøre, eller bygdebøker over det ganske land!

La det være klart, mange av dere som leser dette har bidratt gjennom demokratiske valg som skaffet Høyre stemmer, slik at Erna Solberg, kunne oppfylle den borgerlige drøm om en flertallsregjering som hun brukte mange år på å etablere!

Ikke så merkelig at Innlands-Norge er blitt ofret. Det er langt fra Bergen til Hedmark, Oppland, Trøndelag, Nord-Norge. Områder som er blitt litt politisk slappe, som mente at det er samme hvem som styrer, nå får de smake på det.

For 15 år siden var det liten vits i å snakke politikk. Nå kommer jeg ikke inn på butikken før noe melder sine synspunkter. Kanskje fordi jeg har fått skrive mine tanker på flere steder, der avisa GD, har gitt meg god spalteplass for mine meningerl.

Så får vi se ved dette kommunevalget hvordan det lokalt slår ut, og ikke minst om to år da det er nytt stortingsvalg!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags