Folkemøte om kommuneøkonomien

RØDT: På Rødts initiativ har alle partiene i kommunestyret gått sammen om arrangementet, - unntatt Arbeiderpartiet. Er ikke det merkelig?  skriver Øyvin Aamodt.

RØDT: På Rødts initiativ har alle partiene i kommunestyret gått sammen om arrangementet, - unntatt Arbeiderpartiet. Er ikke det merkelig? skriver Øyvin Aamodt. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.
1. oktober blir det folkemøte på Litteraturhus Lillehammer om økonomien i kommunen vår. Professor Rolf Rønning skal innlede til diskusjon. Han vil sikkert provosere mange av oss. Han vil utfordre oss. Det trenger vi.

På Rødts initiativ har alle partiene i kommunestyret gått sammen om arrangementet, - unntatt Arbeiderpartiet. De vil ikke være sammen med alle oss andre.

Er ikke det en merkelig måte å konkretisere deres uttalte ønske om samarbeid på tvers av partigrensene og på tvers av posisjon og opposisjon? Er ikke det en merkelig måte å "snu alle steiner" for å lete etter best mulige løsninger? Hvorfor vil de ikke invitere alternative stemmer med alternative innspill?

Hvorfor vil de ikke bli med på et slikt samarbeid?

Øyvin Aamodt, gruppeleder Rødt, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags