Fornøyde ansatte er en viktig forutsetning for å levere gode tjenester

Av
DEL

leserinnlegg
Fylkesordfører Even A. Hagen sparker inn åpne dører i et leserinnlegg i fylkets aviser. Det er en selvfølge at fylkeskommunen skal være en god arbeidsplass for de ansatte. Dersom dagens posisjon i fylkeskommunen fortsatt bare har det som en ambisjon, er det derimot oppsiktsvekkende.

Det er også oppsiktsvekkende at fylkesordføreren insinuerer at de partiene som ikke eksplisitt omtaler arbeidsgiverpolitikk i sitt program ønsker noe annet enn at fylkeskommunen skal være en god arbeidsplass.

Når Ap ikke har programfestet at de skal følge norsk lov, betyr vel ikke det at de vil bryte den?

Men mest oppsiktsvekkende er det fylkesordføreren IKKE sier i sitt leserinnlegg. Nemlig at fylkeskommunens eksistensberettigelse er å være tjenesteleverandør for innbyggerne.

Høyre mener at fornøyde ansatte på gode arbeidsplasser er en viktig forutsetning for å levere gode tjenester. Det er det som er målet med Høyres politikk. Gode tjenester. Viktige prinsippene for dette er valgfrihet for hver enkelt innbygger og god økonomisk styring.

I programmet vårt står det at Høyre vil ha en effektiv fylkeskommune med høy evne til kunnskapsbaserte beslutninger, god økonomi- og virksomhetsstyring og som er en attraktiv arbeidsplass med godt arbeidsmiljø.

Husk at du velger en tjenesteleverandør ved høstens valg. Godt valg!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags