Jeg håper «harryepedemien» ikke rammer flere

En slik tur med storhandling tar nok minst 8-9 timer, og jeg må da stille spørsmålet; Hvordan får man dette regnestykket til å gå i pluss , spør innsenderen.

En slik tur med storhandling tar nok minst 8-9 timer, og jeg må da stille spørsmålet; Hvordan får man dette regnestykket til å gå i pluss , spør innsenderen. Foto:

Av
DEL

Leserinnlegg
Det gir meg en underlig magefølelse når jeg leser intervju med innbyggere som reiser til Sverige for å handle. Om den enorme glede og lettelse over at grensen til Sverige igjen er åpnet og muligheten til å oppsøke det forjettede land og Charlottenberg. Dette var nok riktig tidspunkt da fryseboksen var i ferd med å gå tom og man kunne skimte bunnen langt der nede. Katastrofen og matmangelen sto for døra, og det var noen minutters gangvei til nærmeste dagligvarebutikk.

Så gikk «snarveien»til Charlottenberg, som lå like i nærheten ca. 17–18 mil unna og samme strekningen hjem. Videre følger også en del andre ulemper som 15–16 kroner literen i drivstoff, slitasje på bilen, unødvendig co₂ utslipp og forurensing, samt svekkelse av viktige arbeidsplasser her.

Jeg håper denne «harryepedemien» ikke rammer enda flere slik at viktige og nødvendig nærbutikker må redusere antallet ansatte eller stenge driften. En slik tur med storhandling tar nok minst 8–9 timer, og jeg må da stille spørsmålet; Hvordan får man dette regnestykket til å gå i pluss?

Odd Edgar Larsen, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags