Jeg tror på velferd til alle

Av
DEL

leserinnlegg
Det er mye å se frem til denne høsten. Det er kommunevalg i Norge. Det er mange politiske meninger, mange valgløfter og alle skal med.

Vi prøver å nå alle. Der det er et lys, er det et hjem, en familie, en fortelling om livet. Hvert hjem har sin fortelling og sin hverdag som man møter. Som mor og far, som enslig forelder, som eldre pensjonister og mye, mye mer.
Vi har kanskje noe i vår politikk som er til alle. Hvordan berøres man av hverdagen ? Har man en jobb å gå til? Har man en hverdag som er ensom?
Har man tatt noen vanskelige valg i livet? Har noen mistet sine nærmeste? Har man flyktet fra krigen? Vi har alle våres byrder som bæres og møter hverdagen.
Man åpner avisen og leser at det er en bestemor med god tro og vilje til å hjelpe fremmede som har blitt svindlet. Det gjør meg trist når jeg tenker på de gode evner nordmenn har, med gode ord og trøst til alle. Det er en god folketradisjon. Da tenker jeg at de som driver med svindel burde få seg ordentlig arbeid istedenfor å svindle gamle mennesker.

Hva slags mulighet har man? Har alle en mulighet til å velge riktig? Der kommer politikken. Heldigvis kan vi bestemme mye selv i det lokale styret. Selvfølgelig har man ikke anledning til å oppfylle alle ønsker til alle velgere, og det kan være vanskelig å holde alle valgløfter. Men vi gjør vårt beste for å ha et samfunn som ivaretar alle, og der alle skal bli med. Jeg tror på velferd til alle og god mulighet til positiv utvikling uansett bakgrunn.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags