Får du EGENTLIG med deg alt som skjer i byen og dalen?

Endring: - GD er mye mer enn en avis som kommer i postkassen hver morgen, skriver ansvarlig redaktør Kristian Skullerud. Foto: Aleksander Myklebust

Endring: - GD er mye mer enn en avis som kommer i postkassen hver morgen, skriver ansvarlig redaktør Kristian Skullerud. Foto: Aleksander Myklebust

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

kommentar 

Hvorfor stiller jeg et slikt spørsmål i tittelen? Jo, fordi jeg redd for at mange av GDs trofaste abonnenter og lesere går glipp av mye. Hvem jeg sikter til? Alle som ikke er daglige lesere av GDs digitale produkter på mobil, nettbrett og PC.

GD er mye mer enn en avis som kommer i postkassen hver morgen. Ca.12.000 av GDs drøyt 20.000 abonnenter vet det. De er nemlig faste lesere av nettavisen gd.no. I tillegg er det noen som er sporadiske nettlesere. Men vi vet at det fortsatt er mange som altfor sjelden - eller aldri - er innom nettavisen. Det bekymrer oss. Fordi vi er opptatt av at alle skal få full valuta for sitt abonnement. At alle skal få med seg alt som skjer - akkurat når det skjer - i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

«Når det skjer» er et nøkkelbegrep. De digitale plattformene gir oss muligheten til å formidle nyhetene når de skjer. Ikke bare dagen etter de har skjedd. Nettet gir oss muligheten til å rapportere minutt for minutt fra snøkaos i trafikken, hockeykamper, rettssaker, store debatter og andre viktige hendelser og begivenheter.

Sist helg overførte GD mange timer på nett-TV direkte fra Lillehammer Cup i fotball. I kveld sender vi direkte fra den store fotballdebatten i Lillehammer. Nettavisen har også ubegrenset med plass. Vi kan skrive mer om aktuelle saker, vi kan presentere bilde-serier og videoglimt.

Alt dette er åpent for deg som er abonnent på GD. Det er vi opptatt av at du også skal benytte deg av. Det krever bare at du går inn på gd.no og registrerer deg.

GD opplever en gledelig vekst i antall betalende abonnenter. Ved inngangen til 2018 har vi 700 flere abonnenter enn på samme tid i fjor. Vi håper og tror utviklingen fortsetter inn i det nye året. Vi tror denne veksten nettopp skyldes at stadig flere ser verdien og betydningen av å følge med på det som skjer, og når det skjer, i sitt nærmiljø. GDs oppgave er også å sette søkelys på hvorfor det skjer.

Nye digitale kanaler og verktøy gjør det også mulig for oss å følge med på hva leserne ønsker. Hva de leser. Hva de er opptatt av. Fra minutt til minutt kan vi følge oversikter som viser oss når vi treffer leserne, og når vi ikke gjør det. Utfordringen vår er å formidle god og viktig journalistikk - nyheter - slik at de blir interessante for deg som leser. Nå vet vi mer om akkurat det.

Men først av alt må nettavisen blir en like viktig del av dine rutiner som papiravisa og kaffekoppen. Kom i gang!

Her er noe av det du finner bare på GD.no:

Se kampene fra Lillehammer cup her: 44 lokale kamper i opptak

Se GD-TVs direktesending fra fotballdebatten: Se debatten her

Se noen av GDs bildeserier her:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags