Kommunal og politisk ommøblering etter valget

Av
DEL

LESERINNLEGG

Vår tidligere landshøvding Erik Bye sa for over 20 år siden: «Politikerne må engang lære at de ikke er herrer. I demokratiene skal de være klar over; hver dag de våkner og hver kveld de de går og legger seg, at de er våre tjenere. Folkets tjenere! De skal stå i giv akt for oss i demokratiet. Det er noen av dem som tror at de er våre herrer, men der tar de faktisk feil!»

I denne sammenheng skal det også presiseres at kommunal ledelse og administrasjon også er folkets tjenere.

Årets meningsutvekslinger i Lillehammersamfunnet med posisjonspolitikk og kommunal ledelse viser at det er behov for en ommøblering i maktapparatet. De har oversett Lillehammers innbyggere og velgere.

Med de siste dagers avsløringer er opposisjonen med Rødt, MDG, H, Sp, Krf, Frp og Pp luta lei den maktstyrte politiske og kommunale forvaltningen. Til og med SV spisser pennen og uttrykker i klare ordelag sin misnøye med Ap. Nettopp disse vil samarbeide om Lillehammers framtid.

Skal vi få gjenopprettet den politiske statusen er integritet, åpenhet og ærlighet grunnleggende for å oppnå tillit og respekt. Og tillit er ikke noe du kan kjøpe, den er det velgerne som gir deg. Lillehammers innbyggere er opptatt av politikk med god praktisk og økonomisk lokal styring, ikke vidløftige festtaler og lovnader uten innhold.

Ola E. Skrautvol, listekandidat Sp, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags