KrF med prioritering som Ole Brumm?

Av
DEL

leserinnlegg
I GD 21. oktober avslører Jytte Sonne hvordan hun vil styre pengebruken i Lillehammer kommune.

KrF og Sonne valgte samarbeid med Ap-koalisjon etter valget, og hun har påtatt seg uriasposten med å lede utvalg for Helse- og omsorg. Det er en utsatt posisjon som krever «sin beslutningsdyktige kvinne». Jeg håper Sonne lykkes der hennes forgjengere har feilet.

Så kommer vi ned på hverdagen og helt nødvendige krav til prioriteringer. Her viser Sonne sin «Mor Teresa godhet» ved å ville bidra til alle formål, også idrettsarrangementer med en historie på mange titalls millioner ned i pengesluket.
Det vil hun tydeligvis fortsette med, uten å se at den sektoren hun nå har ansvar for hadde et overforbruk på 80 millioner i 2018, og foreløpig i 2019 har et merforbruk på nye 40 millioner.
Jytte Sonne viser med sin egen uttalte Ole Brumm strategi, ja takk begge deler, at hun håper på at «undrenes tid» skal oppfylle hennes ønskedrømmer fremover.
Jeg er realpolitisk nøktern og håper Jytte Sonne innser at Ole Brumm strategien vil få svært dårlige levevilkår for hennes politiske karriere. Da er det viktig å snu før det er for sent, og "værvarselet" for de neste fire årene er ikke lovende.

Ola E. Skrautvol, Lillehammer, kommunestyrerepr. (Sp)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags