Kyr flyr i Øyer

Øyer-valget: Øyer får ingen ny ordfører som er mannssjåvinist, skriver innsenderen. Illustrasjonen viser GD fra 31.10.2019.

Øyer-valget: Øyer får ingen ny ordfører som er mannssjåvinist, skriver innsenderen. Illustrasjonen viser GD fra 31.10.2019.

Av
DEL

Leserinnlegg
Det er beroligende at Øyers nye ordfører ikke er en mannssjåvinist (GD 31.10.), men det er fremdeles påfallende at ingen forteller hva som egentlig skjedde i Øyer Senterparti da den eneste legitime ordføreren, Laila Anette Jonassen Skåden, ble "dolket i ryggen" (som hun selv sier) og ditchet.

Jeg forstår godt at Øyer Sp ikke har noen interesse av at sannheten kommer frem, for den er jo ikke vakker, men hvorfor tar lokalavisen så lett på dette? GD skriver nemlig:

"Hvilke omstendigheter som ledet fram til Skådens beslutning, foreligger i ulike versjoner. Mye taler for at flere av aktørene ikke hadde mot til å formidle sannheten der og da, og at man grep til ymse forklaringer for å forsøke å roe en dramatisk situasjon".

Er det ikke pressens oppgave å fortelle om de "ulike versjonene" og om "sannheten der og da" – og nå? GD ønsker å være like kryptisk som Øyer Senterparti, og blir da bare et talerør for dem. Hvorfor?

"Torsdag kveld får Laila Skåden vervet som leder for den nye tjenesteutvalget. Hun får en nøkkelrolle innen skole og helse." En nøkkelrolle – og kyr flyr! Alle som har sittet i et kommunalt utvalg vet at den egentlige makten er et helt annet sted. Den makten ble tatt bort fra Laila Skåden uten at noen har fortalt hvorfor.

Sanna Sarromaa, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags