La Saksheim barnehage bestå!

SAKSHEIM: Det kommer ikke til å være noen som flytter til Saksumdalen med unger eller vil ha unger da man må kjøre langt for barnehageplass, skriver innsenderen. Personene på bildet viser andre opprørte innbyggere enn innsenderen.

SAKSHEIM: Det kommer ikke til å være noen som flytter til Saksumdalen med unger eller vil ha unger da man må kjøre langt for barnehageplass, skriver innsenderen. Personene på bildet viser andre opprørte innbyggere enn innsenderen. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.
Hvorfor skal det legges ned barnehager som ligger litt avsides? Det kommer ikke til å være noen som flytter til Saksumdalen med unger eller vil ha unger da man må kjøre langt for barnehageplass. La nå barnehagene stå så ikke bygda blir tom.

Det er veldig fint for ungene å gå i en så flott barnehage med de fine uteområdene som er der og flott natur. Det er en stor og fin barnehage med veldig fine muligheter. Blir det så Lillehammer kommune skal legge ned Saksheim, så gjør de en veldig stor feil. Det får være nok at det ikke er skole mer, men barnehagen må få stå!

Elin Åmodt, Saksumsdalen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken