Gå til sidens hovedinnhold

Hjertelig takk for denne gang, Buvollen!

Artikkelen er over 3 år gammel

leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er nedtelling for siste skoledag for barna våre på Buvollen skole. Det har naturligvis vært en tøff prosess for store og små. Slik det ofte er når man skal gi slipp på noe man er veldig glad i. Det har vært imponerende å se hvordan de voksne på skolen har stått rake i ryggen og gjennomført denne litt uvirkelige tida med stil! Fullt fokus på læring og trivsel, faglig og sosialt, hele veien til siste skoletime! Det sier mye om profesjonalitet!

Mye har vært sagt og skrevet om Buvollen, og de skarpeste meningsytringene kom pussig nok fra folk som aldri har satt sine føtter innenfor Buvollens trygge og gode vegger … Men det er lov å ta feil. Det lærer man ofte av!

Her er noen ord fra oss som daglig har vært innom Buvollen de siste årene, oss foreldre som gjerne vil si noe til dere voksne på skolen som betyr så mye for barna våre og ikke minst oss! For man merker godt på barna hvordan de har det! Å glede seg til å gå på skolen, komme hjem med historier om alt som har skjedd, snille og gode voksne, på tur i det vakre nærmiljøet, ha venner på tvers av alle klasser, leke ute i skolegården som ser ut som en stor hage, nær-læring, å bli sett, å være forskjellig … Vi vet hvor bra vi har hatt det på Buvollen!

Vi vil gjerne få uttrykke vår dype takknemlighet for at dere har gitt barna våre nærhet, trygghet, glede, læring, oppdragelse, opplevelser, mestring og utfordringer, og lært de til å kjenne tilhørighet og stolthet til denne lille utkanten av Lillehammer. Takk for at dere har hjerterom der det er plass til alle barna våre og at dere bryr dere om både elever og foreldre! Vi vet at vi er bortskjemt med denne helt spesielle skolen, og vi kommer til å savne Buvollen og alt den står for så veldig mye! Det har vi lov til.

Nå kommer det nye tider, og vi skal gjøre vårt for at det også blir bra! Noen dører lukkes, andre dører åpnes … Det er trist at vi ikke kommer til å se noen av dere på den nye skolen til høsten, men vi ønsker dere all mulig lykke til dit dere skal! Og så gjemmer vi alle gode minner innerst i hjertene våre, der vi skal pleie de godt!

Med vennlig hilsen nåværende og tidligere foresatte på Buvollen skole ved

Hedvig Bleken og Rigmor Hammershaug,

Rudsbygd