Sentrum og Strandtorget må stå sammen

MÅL: LFK og styreleder Per Andreas Mæhlum har et mål om å være i 2.- eller 3. divisjon om tre – til fem år hvis man samarbeider om det.

MÅL: LFK og styreleder Per Andreas Mæhlum har et mål om å være i 2.- eller 3. divisjon om tre – til fem år hvis man samarbeider om det.

Av
DEL

leserinnlegg
Overetablering innenfor handelsnæringen og dramatisk økning av netthandelen gjør det nødvendig å definere med klare reguleringer hvor handelen skal utvikles i Lillehammer. Gjennom samarbeid kan sentrum og Strandtorget utvikle et robust og bærekraftig handels- og servicetilbud, med en attraktiv port inn til byen frontet mot hovedavkjøringen fra ny E6 trase.

Med god tilgjengelighet til og i byen, samtidig med gode parkeringsfasiliteter i fjell og i dagen vil handelsbyen Lillehammer bli oppfattet attraktiv å besøke for handel, opplevelser og kultur. Hvis vi i tillegg sørger for grønne skyttelbusser tilrettelagt for transport internt i byen, vil forflytning til attraktive handelstilbud, kulturopplevelser, idrettsarrangementer osv. gi svært god miljøeffekt. Samtidig vil dette sørge for å knytte byen sammen og gi bo-fortetting gode vilkår med hensyn til redusert svevestøv og luftforurensning.

Mæhlum Per Andreas

Næringsutvikler og listekandidat Venstre

Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags