Rive alle bommer?

I Gudbrandsdalen nord for Ringebu betaler folk for noe de ikke har fått. Frp kan starte sitt bomrivingsprosjekt der, skriver Erik S. Winther.

I Gudbrandsdalen nord for Ringebu betaler folk for noe de ikke har fått. Frp kan starte sitt bomrivingsprosjekt der, skriver Erik S. Winther.

Av
DEL

leserinnlegg 

Frp har vedtatt å rive alle veibommer. Bare 1 milliard skal visst dette koste. De skal slette gjelden på dagens bomfinansierte veiprosjekter også ca. 100 milliarder skal det koste.

Det er noen år siden de lovte å fjerne alle bommer bare de kom i regjering. Er det flere løfter Frp nå ikke kommer til å gjennomføre? Bløff på bløff. Rive bommer. Hvor mange ble fjernet sist? I stedet har det øket fra 170 til 245.

11–12 milliarder i året i bompenger blir da også fjernet. Hvem skal betale for alle disse nye veiene?

Vi regner med at når bommer skal fjernes, så begynner Frp i Gudbrandsdalen. Der betaler vi bompenger for en vei vi ikke har fått. Dette har også Frp vedtatt.

Den veien vi mangler sa Samferdselsdepartementet, ledet av Solvik- Olsen (Frp), at skulle bygges slik også Ringebu kommune ønsket, etter alternativ 1.1, ytre linje. Dette ba statsråd Solvik-Olsen Kommunaldepartementet, ledet av statsråd Sanner (H) om å bruke statlig planlegging til, for å få fortgang i prosessen. Dette avslo Kommunaldepartementet v/Sanner, på grunn av at Ringebu kommune var enige i det samme alternativ!

Etter dette må alle i dalen nord for Ringebu betale for noe de ikke har fått, og det blir lenge til de får noe. Bløff på bløff og ingen troverdighet. Men pant på snusbokser kan det bli ...

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags