Frp er ikke til å stole på

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg 

Nå må Stortinget ta tak i førerkortsaken! Frp er i denne saken, som i så mange andre, ikke til å stole på.

For oss som har fulgt/deltatt i saken, finnes det ingen dokumentasjon på at eldre over 75 år er involvert mer trafikk ulykker en andre!

Noe Sivilombudsmannen har grundig beskrevet i sin års rapport fra 2017 fra side 40 om de eldres rettssikker i nevnte sak, se: https://www.sivilombudsmannen.no/…/SIVOM_%C3%85RSMELDING_20 …

Våre forsikringsselskaper tar mer for forsikring på bilmerkene Audi, BMV og Mini, samt av dem som er under 25 år, mens flertallet av dem som er eldre har fått sin bonus for feilfri kjøring!

En rekke land har ikke kognitiv test slik som Norge har, og det hører med til historien at en yngre mann fra Lillehammer Morten Nordby har påvist så mange mangler i Sosialdepartements rundskriv til vår legestand at de måtte trekke rundskrivet.

I dag er vell alle partier enige om at kognitiv test bare skal uføres på dem som visert tegn på demens, uavhengig av alder. Den som tror at det gjelder bare de som har fylt 75 år, har satt seg dårlig inn i saken og gir mer uttrykk for sin holdning en fakta.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags