Frp somler ikke

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg 

GD beskylder Frp for å somle i saken om førerkort for eldre. Jeg kan forsikre GD sine lesere at Frp ikke somler. Det er faktisk bare noen dager siden Vegdirektoratet og Helsedirektoratet la frem et forslag om å heve aldersgrensen for helseattest for førerkort fra 75 til 80 år. Det er byråkratene sitt forslag og anbefaling og ikke Frp eller regjeringen sin.

Det fallet på sin egen urimelighet å si at Frp somler. Det er ikke Frp som avgjør denne saken, men regjeringen. Som sagt fikk regjeringen overlevert fagetatene sin anbefaling for under en uke siden. Dagens regjering er kjent for handlekraft, men det er ingen tradisjon, selv ikke med H, Frp, V og KrF i regjering, å ta endelig beslutning i saker bare noen dager etter at fagetatene har lagt frem sine anbefalinger.

Flere av oss i stortingsgruppen følger denne saken tett, og vi kan forsikre GD sine lesere at denne saken  har topp prioritet og at regjeringen ikke kommer til å bruke lang tid på å kvittere ut denne saken.

Frp har for øvrig vært tydelig ovenfor regjeringen at dagens kognitive test må bort. Dersom det fortsatt skal være en test, er det mer naturlig at det tas en enkelt helsesjekk, slik de som f.eks. har førerkort D1 må ta i dag.  

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags