La oss ære folk med gode kulturer!

Arne Bakkestuen berømmer Cengiz Murat, som driverDa Vinci restaurant og Pizzeria i Follebu, for gode holdninger.

Arne Bakkestuen berømmer Cengiz Murat, som driverDa Vinci restaurant og Pizzeria i Follebu, for gode holdninger. Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg elsker papiravisa, den gir meg noe i hånda og øyet som ingen nett produkter er i nærheten av. Onsdag 22. mai gir meg et løft når jeg leser side 6 i GD sin papiravis. Cengiz Murat blir invitert til å klage over to prikker hans bedrift har fått for brudd på alkohollovens forskrifter.

Han briljerer med et grunnsyn som en etnisk nordmann aldri kunne tatt ti sin munn, når han avslører at han er kurder fra Tyrkia. Han er overbærende, og hyller reglene som har gitt ham prikker. Han skryter av reglen og viser til andre deler av det norske samfunnet som er så bra at disse prikkene blir et lysende takk for at vi har det slik han opplever det norske samfunn.

Jeg håper at alle leser det denne mannen formidler via GD. Dette går inn i mine tanker om våre "nye" landsmenn, som sammen med oss som bor her fra før gir oss en framtid å tro på.

Folk som ikke bidrar til å styrke samfunnet slik som Cengiz Murat, må vite at skal de mene noe om vårt samfunn, så må de gjøre rett for seg om de er fra Spania, Sverige, Polen, Trøndelag eller Gudbrandsdalen.

La oss ære folk med gode kulturer og gode meninger uten å se på hudfarge!


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags