Redaktøren må være under 50

SKIFTE: Kristian Skullerud (t.v), ansvarlig redaktør i GD, og Thor Svegården, styreleder i GD AS. Skulleruds etterfølger må være under 50 år, sier Svegården. Innsenderen mener dette vil være aldersdiskriminering.

SKIFTE: Kristian Skullerud (t.v), ansvarlig redaktør i GD, og Thor Svegården, styreleder i GD AS. Skulleruds etterfølger må være under 50 år, sier Svegården. Innsenderen mener dette vil være aldersdiskriminering. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserinnlegg
Det har kommet meg for øret at GD skal få seg ny redaktør. Den gamle er for gammel, 62. Han sier selv at det er på tide med "foryngelse"

Det får nå så være. Styreformann Thor Svegården forteller at den nye redaktøren skal "ha sterk redaksjonell forankring" og "må ha forståelse for og innsikt i økonomisk styring". Det er sikkert en fordel. Men når Svegården fortsette med å si om den  nye redaktøren "ikke minst - vedkommende skal være under 50 år", så går det galt.

Her snakker vi om aldersdiskriminering i klartekst. GD kan skrive pressehistorie med stillingsannonsen sin.

Sammen med Svegården i GD-styret sitter en rekke karer som er over 60 og pusher 70 for hver dag som går. Har disse karene vedtatt at den nye redaktøren skal være under 50, eller har Svegården latt munnen renne over med det hodet er fullt av?

Svar utbedes.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags