Granheim lungesykehus

 Granheim lungesykehus, vinter *** Local Caption *** Sykehuset innlandets målsetting er at flyttingen av lungetilbudet fra Granheimtil Lillehammer  skal skje senest 1. januar 2020.

Granheim lungesykehus, vinter *** Local Caption *** Sykehuset innlandets målsetting er at flyttingen av lungetilbudet fra Granheimtil Lillehammer skal skje senest 1. januar 2020. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg
Som pasient på Granheim Lungesykehus i 4 uker vil jeg gjerne komme med mine erfaringer fra oppholdet her. Jeg føler meg privilegert som fikk komme hit for opptrening med sykdommen KOLS. Fra dag en føler jeg meg velkommen til et meget profesjonelt team.

Med team mener jeg alle de jeg har vært i kontakt med, ikke bare helsepersonell, men også andre som renholdere, kjøkkenpersonale og andre som holder hjulene i gang.

Etter som det høres tror jeg at pasientene liker seg godt her og får god oppfølging med sine forskjellige plager. Som tilreisende fra 28 mil unna hører jeg det er snakk om nedleggelse av Granheim. Dette må da være galt så lenge institusjonen er oppegående og velfungerende. Ved en eventuell flytting til sykehuset på Lillehammer vil personligheten bli borte og det gode miljøet her på huset forsvinne.

I rike Norge må vi ikke legge ned velfungerende helsetilbud bare for sentraliseringen sin skyld. Derfor må lungesykehuset Granheim få fortsette å fungere, også utover 2019. Hilsen en som er blitt mye bedre både på pust og kondisjon.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags