Granheim

 Granheim lungesykehus, vinter *** Local Caption *** Sykehuset innlandets målsetting er at flyttingen av lungetilbudet fra Granheimtil Lillehammer  skal skje senest 1. januar 2020.

Granheim lungesykehus, vinter *** Local Caption *** Sykehuset innlandets målsetting er at flyttingen av lungetilbudet fra Granheimtil Lillehammer skal skje senest 1. januar 2020. Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
Jeg leste Ragnhild Busteruds innlegg og sier meg enig, jeg har vært på Granheim mange ganger. Hver gang jeg kommer dit blir jeg tatt imot som en kjær gjest. Leger og resten av personalet er helt enestående, noe som betyr mye for oss som er lungesyke. Her får vi oppfølging, læring om sykdommen, hjelp til opptrening på alle plan og når været tillater det så er det et kjempefint turområde og et nydelig parkområde der det er lett å komme fram med rullator. Inne er det trivelige stuer der vi kan sitte og prate eller se på tv.

Ellers så er det en hyggelig arbeidsstue der hvor vi kan holde på med en eller annen hobby. Personalet har mye å gjøre, men tar seg alltid tid til oss om det er noe vi undres på og vi får alltid svar og hjelp til det vi spør om. Det å legge ned Granheim, er å rive ned den beste støtten som er for oss som har en lungesykdom.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags