Vegvesenets skamplett

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserinnlegg
Ja, hva var det vi sa tidligere at det ville bli enda farligere å ferdes langs Gudbransdalsveien.

Det må vera flaut av Ivar Ringen og Gunnar Tore Stenseng og ikke ha lyttet til folket på Hundorp. Det var mange av oss som engasjerte oss fo at ikke dette ikke skulle skje.

Hvorfor i alle dager ble det lagt ny asfalt, denne var mer enn god nok som den var. Pengene kunne vært brukt til gangveg. De kunne gjort som ordfører Muriteigen ville, la den være som den er, og heller bygge gangveg så folk tør å bevege seg i trafikken.

Nå må snart Vegvesenet og fylket lære seg til å lytte til folket der de bur, ikke for enhver pris fortelle at nei, her er det vi som bestemmer, basta.

En stor takk til Hanne Megård for hennes engasjement, men trøst deg med at det som skjer nå er at de trekker hvitstripa lenger inn og hva da?

La entreprenør Odenrud med en av sine traktorer med utstyr møte Åge Widme med en av sine trailere og se hva som skjer. Begge disse er avhengig av vegen for å utføre sine tjenester. Da bør Stensbye i SV, Stenseng og Ringen stille opp og se på hvor syklistene og fotgjengere bør ferdes hen. I grøfta!

Kom til fornuft før det skjer en katastrofe.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags