Nortura og reiselivet

Av
DEL

leserinnlegg

Reiselivet i Gudbrandsdalen svarer på miljøutfordringene og på kravet om et grønt skifte. Dette får vi i praksis nærmest gratis fordi klimakrisen har gjort de naturgitte ressursene våre til verdifulle fortrinn. Gjennom de to destinasjonsselskapene Visit Lillehammer og Gudbrandsdalen og Najonalparkriket, gripes nå denne muligheten til å skape en bærekraftig framtid.

Det skal satses på en turisme som setter små karbonspor ved å drive produktutvikling og markedsføring mot markedene i Norge og Nord-Europa. Fra disse områdene er reisen kort og vi vil kunne tilby kundene produkter som de etterspør.

Det er i denne sammenhengen at Nortura på Otta blir så viktig. Den svarer på reiselivets og derved kundenes krav om trygg og god dagligmat og høyverdige kortreiste kvalitetsprodukter.

Nortura Otta kan ikke legges ned!

Nord-Fron Høyre slutter seg til dette, og kan vise til følgende formulering i sitt valgprogram: Hva skal vi leve av? Jo, vi skal leve av produksjon av gode, kortreiste OG spennende matvarer basert på melk, kjøttog villfisk ved aktiv bruk av utmark.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags