Angrep på ordfører i Øyer

TILLIT: Innsenderen mener ordføreren i Øyer, Brit Kramprud Lundgård, fortjener mer tillit enn GD i håndteringen av asylsaken.

TILLIT: Innsenderen mener ordføreren i Øyer, Brit Kramprud Lundgård, fortjener mer tillit enn GD i håndteringen av asylsaken. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserinnlegg

GDs journalist Halvor Torgersrud gir seg ikke: Ordføreren i Øyer, Brit Kramprud Lundgård, skal tas, nærmest koste hva det koste vil. Fredagens avis tygger videre på saken om Sølvskottberget som asylmottak, der agendaen til journalisten ikke er å opplyse om asylsaken, eller om de som kommer, eller hva som kan bli bra ved en slik etablering, men kun å henge ut ordfører.

I torsdagens kommunestyremøte i Øyer, der for øvrig pressen ikke brukte sin rett til å møte opp, ble det gitt en redegjørelse om asylmottaket av rådmannen. Samtidig orienterte ordfører om GDs siste omtale av saken, og opplyste at hun nå sender e-mailutvesklingen mellom ordfører og Heimta til kommunestyrets representanter, så kan vi se selv hvem vi tror på.

LES OGSÅ: Fikk asyl-anbud på 200 mill. basert på ugyldig brukstillatelse

Det er skrøpelig at den eneste dagsavisa vi har lokalt ikke er opptatt av å opplyse oss, men av å sverte. Denne saken stopper antakelig ikke før noen blir alvorlig syke, eller alt rundt asylmottak på Sølvskottberget legges dødt og maktesløst.

Jeg har noen spørsmål, som jeg håper å få svar på: Hva synes avisa GD egentlig om asylsøkere? Hvordan synes avisa at asylsøkere skal behandles? Kan avisa opplyse om forskjellen på flyktninger/asylsøkere og arbeidsinnvandrere? Kan avisa fortelle leserne om hva Norge har forpliktet seg til og hvorfor? Avisa GD har flere ganger hatt historier om folk som har trengt samfunnets hjelp, men som avisa mener de ikke har fått. Mener GD at asylsøkere får all hjelp de kan trenge, eller mener avisa at de ikke trenger hjelp?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags